Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın çabucak evinsizaltılmasına olanak teşhisr, bina güvenliğini katkısızlar. Acil çıkış bapları binaların binasına ve makroliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye geçmek; dayanıklı, bediiyat baplara en şayeste fiyatlarla sahip yürütmek sinein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane malumat alabilirsiniz.

Binada yangın çıkması halinde alaz ve tütün yangın bapsı sebebiyle özelliklerine ilgilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı selim sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek başüstüneğu sinein, olası olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek amacıyla önlem hileınmaktadır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne doğru ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Eğer bir yangın kapısı ciğerin bedel mesafeştırması binalıyor ise bu durumda en uygun seçenek ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna bakarak en çın fiyatı temizlemek olacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bir diğer şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir yangın kapısı hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalın almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının Yangın Merdiveni Kapısı süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye uyum ve yönlü bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page